Contactformulier & route
 • Bezoekadres:
  Nudepark 160
  6702 DX Wageningen
 • Postadres:
  Postbus 184
  6700 AD Wageningen
 • T 0317 42 20 66
  F 0317 41 76 66 info@van-rennes.nl

Projecten

 • Brandwerende betimmeringen van de Prima Donna, Linz Oostenrijk

  Cruisschip de Prima Donna is door ons aangepast aan de laatste brandwerende eisen. Bij de hutten in de slaapvertrekken zijn de plafonds gedemonteerd en zijn er brandwerende voorzieningen uitgevoerd boven de plafonds, waarna de bestaande plafond weer gemonteerd zijn. Dit alles binnen een zeer krap tijdsbestek van 3 weken. 

 • VVE Vondellaan Utrecht

  Voor deze VVE zijn wij de gevelrenovatie aan het verzorgen, waaronder nieuwe gevelkozijnen, goten en alle plafonds zijn geluidswerend gemaakt.

 • Geluidswerend project Rijkswaterstaat

  Voor Rijkswaterstaat zijn wij 40 woningen bij de A4 aan het voorzien van geluidswerende aanpassenen. Dit project loopt van novenber 2014 tot juli 2015

 • Brandwerend betimmeren van de Katharina von Bora

  Cruiseschip de Katharina von Bora is door ons aangepast aan de laatste brandwerende eisen. Bij de hutten en badkamers zijn de plafonds gedemonteerd en zijn er brandwerende voorzieningen boven de plafonds aangebracht. Na montage zijn alle plafonds door ons geschilderd. Dit alles in een zeer krap tijdsbestek van twee weken.

 • Aeres groep

  Bij Stoas onderdeel van de Aeresgroep hebben wij een tuinpaviljoen en fietsenstalling gebouwd

 • monumentaal pand met nieuwbouw

  Dit monumentale poorthuis is door ons volledig gerenoveerd en voorzien van een onder architecteur gebouwde aanbouw. Bij de restauratie is veel aandacht besteed aan de details en het behoud van de autentieke stijl. Hiervoor zijn de originele bouwmaterialen toegepast. Dit alles onder toezicht van architectenbureau Roza te Wageningen. Voor deze opdrachtgever hebben wij de restauratie de nieuwbouw en het schilderwerk verzorgd.

 • villa te Wageningen

  Bij dit prachtige pand hebben wij in 2012 de bestaande schoorstenen vervangen. De opdracht was autenticiteit en stijl te handhaven. Voorafgaand aan de sloop zijn daarvoor detailfoto's gemaakt, waarna een zoektocht begon naar gelijkende stenen qua kleur en vorm. Uit dit materiaal zijn de nieuwe schoorstenen opgetrokken.

 • Bernardstraat te Wageningen

  Wij hebben bij deze apartementen de door houtrot aangetaste kozijnen en ramen gerenoveerd d.m.v. deelvervangen en uitrepareren met daarvoor speciaal ontwikkelde pasta. Hierna is het complex door ons schildersbedrijf geschilderd.

 • Medisch Centrum Kortenoord te Wageningen

  Dit voormalige laberatorium van de LU is door ons volledig gestript en voorzien van een nieuwe indeling. Het betreft hier 1800m2 aan vloeroppervlak. Ook hier zijn alle van Rennes disiplines ingezet. De nieuwe indeling en het nieuwe interieur zijn ontworpen door SW architecten te Wageningen.

  Dit project is binnen een zeer krap tijdsbestek van 4 maanden gerealiseerd.

 • Villa te wageningen

  Dit oorsprokelijke kantoor gebouw van de landbouwuniversiteit te Wageningen is geheel omgebouwd tot een luxe villa. Het ontwerp van deze villa is verzorgt door architectenbureau Ottink te Wageningen. Wij hebben deze villa volledig gestript en veel van onze disiplines zijn hierbij ingezet, waaronder bouw, meubel en schilderwerkzaamheden.